logo

9750 E

Navrhnutá pre najvyššiu flexibilitu značenia dosledovateľných kódov na vodiče, káble a to vďaka jedinečnému hybridnému atramentovému okruhu.

Kontaktujte nás
9750 E.png
question

Vaše výzvy?

Potrebujete spoľahlivú kontinuálnu atramentovú tlačiareň (CIJ), ktorá zaistí zhodu s predpismi a sledovateľnosť pri tlači zložitých kódov, ktoré musia odolať náročným podmienkam počas výroby.

Môžete používať štandardné aj pigmentové atramenty. Aby ste mohli značiť dvoma typmi atramentov, potrebovali ste dve rôzne tlačiarne, s odlišnými požiadavkami na údržbu a inými náhradnými dielmi.

Pri značení káblov pri vysokých rýchlostiach môže dochádzať k tomu, že sa vaše kódy naťahujú v bodoch pozdĺž cievky.

Akákoľvek priemyselná kontinuálna atramentová tlačiareň, ktorú používate na značenie káblov, vodičov, rúrok atď., musí poskytovať spoľahlivú efektivitu, vysokú úroveň udržateľnosti a optimalizované celkové náklady na vlastníctvo (TCO). Mala by zároveň prinášať flexibilitu na značenie veľkého množstva extrudovaných materiálov v rôznych farbách a zároveň umožňovať jednoduché každodenné operácie v stále viac digitalizovanom svete.

check

Naše riešenie

Markem-Imaje rad 9750 E sú tlačiarne vyvinuté pre značenie v káblovom priemysle, ktoré prinášajú technologické vylepšenia pre maximalizáciu doby prevádzkyschopnosti, zníženie potreby údržby a zjednodušenie každodennej prevádzky. Tento rad poskytuje čitateľné, prispôsobiteľné a sledovateľné značenie vrátane komínového písma a DIN.

Proces Intelli'Design® a MEK-free atramenty, umožňujú štandardne znížiť spotrebu a emisie VOC (prchavé organické zlúčeniny) až o 40-60%. Markom Imaje 9750E je jednou z prvých tlačiarní na trhu, ktorá prináša možnosť zníženia emisií VOC a spotreby až o 35% u atramentov na báze MEK.

Revolučná tlačiareň 9750 E+ je prvou tlačiarňou, ktorá dokáže používať štandardné aj pigmentové atramenty, čím uľahčuje správu spotrebného materiálu nad inštalovanými tlačiarňami.

Vylepšený systém Jet Speed Control v modeli 9750 Ew+ poskytuje vysokorýchlostnú tlač pri zachovaní vysokej kvality značenia, a to aj na vodiče s priemerom 2 mm pri rýchlostiach 1.000m/min.

thumbs-up

Kľúčové výhody

Rad Markem Imaje 9750 E je špeciálne vyvinutý pre značenie extrúzie zároveň vám poskytuje najekologickejšie riešenie kódovania na trhu a jednu z najvyšších dôb prevádzkyschopnosti.

Okrem najdlhších servisných intervalov a bezkonkurenčného zníženia VOC, nákladovo efektívne technológie Intelli'Swap®, zefektívňuje údržbu na vymeniteľné moduly.

Tlačiareň ako jediná na trhu disponuje 24-pinovým rozhraním, ktoré je možné ľahko konfigurovať pre viac ako 70 signálov dostupných pre prevádzku liniek.

Špeciálne vyvinuté portfólio Intelli'Ink zaisťuje optimálny výkon zariadenia a flexibilitu pri kódovaní rôznych obalových materiálov. Systém automatického čistenia v spojení s technológiou Intelli’Jet poskytuje vždy čisté, bezproblémové štarty tlačiarne a kvalitné kódy.

V rámci radu 9750 E je k dispozícii model 9750 E+, ktorý dokáže používať ako štandardné, tak pigmentové atramenty. Vďaka tejto vlastnosti môžete používať jeden model tlačiarne pre rôzne aplikácie.

Pokročilá CIJ tlačová hlava Markem Imaje 9750 Ew+ minimalizuje roztiahnutie kódov na vodičoch a optických vláknach.

lightbulb

Aplikácie

Značenie na káble

Značenie na extrudované plasty

lightbulb

Rýchlosť

Stredná

Rýchla

lightbulb

Priemyselné Odvetvia

Elektropriemysel

Elektronika

Extrúzia

Kontaktujte nas

Ďalšie riešenie

9450E_1300_w.jpg

9450 E

Zariadenie 9450 E je navrhnuté špeciálne pre káblový priemysel, optimalizuje celkové náklady na vlastníctvo (TCO) a ponúka široké portfólio špeciálnych atramentov.

STIAHNUŤ PDF

arrow-to-bottom
__9750.jpg

9750

Model 9750 je určený na stredne náročné až náročné aplikácie, ľahko sa používa, prispieva k udržateľnosti a využíva výhody digitalizácie.

STIAHNUŤ PDF

arrow-to-bottom
9450S_1300_w.jpg

9450 S

Zariadenie 9450 S je určené pre nápojový priemysel a pomáha zabezpečiť integritu a vysledovateľnosť nápojov pri optimalizácii celkových nákladov na vlastníctvo (TCO).

STIAHNUŤ PDF

arrow-to-bottom