logo

9450 S

Zariadenie 9450 S je určené pre nápojový priemysel a pomáha zabezpečiť integritu a vysledovateľnosť nápojov pri optimalizácii celkových nákladov na vlastníctvo (TCO).

Kontaktujte nás
9450S_1300_w.jpg
question

Vaše výzvy?

Vaše výrobné prostredie je vlhké s vysokou vlhkosťou. Medzi vaše kľúčové aspekty výroby patrí vysledovateľnosť, vysoké hygienické normy a optimalizácia výrobných liniek. Či už ste začínajúca spoločnosť alebo globálny výrobca, potrebujete tlačiarne, ktoré tlačia kvalitné kódy, znižujú celkové náklady na vlastníctvo (TCO) a znižujú množstvo odpadu alebo riziko stiahnutia výrobku z trhu.

check

Naše riešenie

Táto atramentová tlačiareň 9450 S, ktorá je k dispozícii v dvoch verziách atramentového okruhu, je špeciálne navrhnutá pre nápojový priemysel. Je vybavený najnovšou technológiou Intelli'Ink®, inteligentným systémom správy spotrebného materiálu, ktorý využíva najmodernejšie atramenty na trhu. Tlačiareň je kompatibilná so softvérovým riešením CoLOS®, ktoré pomáha sledovať prevádzkové náklady a centrálne spravovať údaje.

thumbs-up

Kľúčové výhody

Zariadenie 9450 S dokáže vytlačiť až 120 000 produktov za hodinu. Vďaka integrovanému systému Mark&Read® znižuje riziko stiahnutia výrobku z trhu a odpadu. Ochrana IPX6 umožňuje úplné umývanie tlačiarne priemyselnými čistiacimi prostriedkami. Viacúčelový čierny atrament s vysokou priľnavosťou a odolnosťou proti vlhkosti je vhodný na všetky výrobky z plechoviek, sklenených fliaš a PET fliaš .

lightbulb

Priemyselné Odvetvia

Kozmetický priemysel

Krmivo

Potravinárstvo

Nápojový priemysel

lightbulb

Typy Materiálov

Plechovky

Poháre

Viečka

Fľaše

Nádoby

lightbulb

Rýchlosť

Pomalá

Stredná

Rýchla

lightbulb

Technológie

Atramentové tlačiarne malých znakov CIJ

Kontaktujte nás

Dalšie riešenie

9450_1300_w.jpg

Produkt / Atramentové tlačiarne malých znakov CIJ

9450

Model 9450 je navrhnutý pre stredne až veľmi náročné aplikácie, maximalizuje OEE a posúva vašu značku na vyššiu úroveň.

STIAHNUŤ PDF

arrow-to-bottom
9410_1300_w.jpg

Produkt / Atramentové tlačiarne malých znakov CIJ

9410

Určené pre aplikácie so stredným až vysokým zaťažením. Model 9410 poskytuje kvalitné značenie a znižuje celkové náklady na vlastníctvo (TCO).

STIAHNUŤ PDF

arrow-to-bottom
smartlase-c350.png

Produkt / Laserové tlačiarne

SmartLase C150 a C350

SmartLase C150/350 ponúka trvalé, čitateľné a vysledovateľné značenie. Sú vhodné pre stredne až vysokorýchlostné aplikácie na baliacich linkách a predstavujú najvyšší štandard laserového značenia vo svojej triede.

STIAHNUŤ PDF

arrow-to-bottom