logo

2200 Paletový

Séria 2200 spoločnosti Markem-Imaje poskytuje širokú škálu riešení pre aplikácie paletových etikiet, od jednoduchých aplikácií až po aplikácie kompatibilné s GS1.

Kontaktujte nás
2200-pallet.png
question

Vaše výzvy?

Hľadáte riešenie na označovanie paliet, ktoré zabezpečí spoľahlivé a konzistentné lepenie etikiet, aby ste splnili požiadavky maloobchodu a dodávateľského reťazca a znížili riziko nákladného stiahnutia výrobkov z trhu? Potrebujete riešenie, ktoré maximalizuje dostupnosť a efektívnosť vašej výrobnej linky s minimálnymi prevádzkovými zásahmi a bez prestojov vo výrobe? Potrebujete riešenie, ktoré umožňuje sledovanie paliet a kontrolu zásob a dokáže sa prepojiť s miestnym alebo centrálnym systémom ERP?

check

Naše riešenie

Aplikátory série 2200 sa používajú na identifikáciu paliet v čoraz viac automatizovaných prostrediach. Aplikátory radu 2200 možno ľahko integrovať do akejkoľvek výrobnej linky, poskytujú vynikajúcu kvalitu tlače a presnú aplikáciu etikiet, aby plne spĺňali požiadavky na označovanie paliet v celom dodávateľskom reťazci. Zlepšujú kontrolu zásob, logistický tok a bezpečnú identifikáciu paliet pri sťahovaní výrobkov z trhu.

thumbs-up

Kľúčové výhody

Séria 2200 paletových aplikátorov poskytuje bezchybnú sledovateľnosť s voliteľným online overovaním čiarových kódov a vysokokvalitnou tlačou a aplikáciou jednej alebo dvoch etikiet. Je navrhnutý tak, aby maximalizoval čas prevádzky vďaka jednoduchému, používateľsky prívetivému rozhraniu a niekoľkým kľúčovým funkciám, ktoré znižujú potrebu zastavenia linky a zároveň zabezpečujú bezpečnosť obsluhy pomocou funkcie automatického zastavenia. Vďaka softvérovému riešeniu CoLOS na správu paliet môže byť každá paleta označená jedinečným kódom SSCC , ktorý umožňuje sledovateľnosť od okamihu, keď opustí výrobnú linku, až po miesto určenia.

lightbulb

Rýchlosť

Pomalá

Stredná

Rýchla

lightbulb

Technológie

Systémy pre tlač a aplikáciu etikiet

lightbulb

Priemyselné Odvetvia

Nápojový priemysel

Cukrovinky

Kozmetický priemysel

Mliekarenský priemysel

Potravinárstvo

Osobná starostlivosť

Krmivo

lightbulb

Typy Materiálov

Plastové fólie

Zmršťovacia

Kontaktujte nás

Dalšie riešenie

etouchs – upraveno.png

Produkt / Systémy pre tlač a aplikácie etikiet

2200

Séria 2200 poskytuje flexibilný rozsah riešení na tlač a aplikáciu štítkov, od jednej aplikácie na stránku až po vysokorýchlostnú aplikáciu viacerých štítkov na jeden produkt.

STIAHNUŤ PDF

arrow-to-bottom
cimpak.png

Produkt / Systémy pre tlač a aplikácie etikiet

CimPak

Systém CimPak je určený pre najnáročnejšie výrobné prostredia a slúži na aplikáciu paletových etikiet, ktoré zabezpečujú súlad s predpismi a vysledovateľnosť v celom dodávateľskom reťazci.

STIAHNUŤ PDF

arrow-to-bottom