logo

9750 PLUS

Navrhnutá pre maximálnu flexibilitu riadenia zásob s revolučným hybridným atramentovým obvodom, ktorý môže používať všetky atramenty CIJ.

Kontaktujte nás
9750+.jpg
question

Vaše výzvy?

Používate štandardné aj kontrastné atramentové značenie v rámci výroby.

Štandardné atramenty budú vyhovovať väčšine vašich aplikácií, avšak pri niektorých aplikáciách budete potrebovať pigmentové atramenty na dosiahnutie požadovaného kontrastu, napríklad kvôli farbe obalu.

Na značenie dvoma typmi atramentu ste potrebovali dve rôzne tlačiarne s rôznymi požiadavkami na údržbu a rôznymi náhradnými dielmi.

Každá priemyselná tlačiareň CIJ musí poskytovať spoľahlivú účinnosť, vysokú úroveň udržateľnosti a optimalizované celkové náklady na vlastníctvo (TCO), v neposlednom rade aj vďaka sledovateľnému označovaniu rôznych materiálov, prehľadnosti v dodávateľskom reťazci a jednoduchej každodennej prevádzke v čoraz viac digitalizovanom svete.

check

Naše riešenie

Revolučná kontinuálna atramentová tlačiareň Markem Imaje 9750+ dokáže používať štandardné aj pigmentové atramenty. Po prvýkrát v histórii tak môžete použiť jednu tlačiareň na pokrytie všetkých svojich potrieb bez ohľadu na použitý atrament alebo obalový materiál.

Zariadenie 9750+ je starostlivo navrhnuté a prináša technologické vylepšenia, ktoré maximalizujú čas prevádzky, znižujú potrebu údržby a zjednodušujú každodennú prevádzku. Zariadenie 9750+ poskytuje čitateľné, sledovateľné, čierne alebo farebné značenie vrátane 2D kódov kompatibilných s GS1 (QR kódy a DotCode).

Proces Intelli'Design® a MEK - free atramenty umožňujú štandardne znížiť spotrebu a emisie VOC (prchavých organických zlúčenín) až o 50 % a v prípade úsporného režimu spotrebného materiálu až o 60 %.

Markem Imaje 9750+ je jednou z prvých tlačiarní na trhu, ktorá umožňuje znížiť emisie a spotrebu VOC až o 35 % v prípade atramentov na báze MEK.

thumbs-up

Kľúčové výhody

Revolučný hybridný atramentový obvod Markem Imaje 9750+ s jedinečnou schopnosťou používať všetky atramenty CIJ vám poskytuje väčšiu flexibilitu, ako aj jednoduchšiu správu spotrebného materiálu nad inštalovanými tlačiarňami.

Zároveň vám poskytuje najekologickejšie riešenie na trhu a najvyššiu dobu prevádzkyschopnosti na trhu.

Okrem najdlhších servisných intervalov a bezkonkurenčnej redukcie VOC nákladovo efektívna technológia Intelli'Swap® zefektívňuje údržbu vymeniteľných modulov.

Tlačiareň je jediná na trhu s 24-pinovým rozhraním, ktoré možno ľahko nakonfigurovať pre viac ako 70 signálov dostupných pre linkovú prevádzku.

Špeciálne vyvinuté portfólio Intelli'Ink zabezpečuje optimálny výkon zariadenia a flexibilitu pri kódovaní rôznych obalových materiálov. Automatický čistiaci systém v spojení s technológiou Intelli'Jet zabezpečuje vždy čisté a bezproblémové spustenie tlačiarne a kvalitné kódy.

lightbulb

Priemyselné Odvetvia

Pivovarský priemysel

Cukrovinky

Elektropriemysel

Nealkoholické nápoje

Elektronika

Krmivo

Extrúzia

Potravinárstvo

Mliekarenský priemysel

Nápojový priemysel

lightbulb

Rýchlosť

Rýchla

Stredná

lightbulb

Aplikácie

Značenie na extrudované plasty

Značenie na káble

Značenie na plechovky a viečka

Značenie na krabice z vlnitej lepenky

Značenie na viečka

lightbulb

Technológie

Atramentové tlačiarne malých znakov CIJ

Kontaktujte nás

Ďalšie riešenie

9450E_1300_w.jpg

Produkt null

9450 E

Zariadenie 9450 E je navrhnuté špeciálne pre káblový priemysel, optimalizuje celkové náklady na vlastníctvo (TCO) a ponúka široké portfólio špeciálnych atramentov.

Stiahnuť PDF

arrow-to-bottom
9450_1300_w.jpg

Produkt / Atramentové tlačiarne malých znakov CIJ

9450

Model 9450 je navrhnutý pre stredne až veľmi náročné aplikácie, maximalizuje OEE a posúva vašu značku na vyššiu úroveň.

Stiahnuť PDF

arrow-to-bottom
__9750.jpg

Produkt null

9750

Model 9750 je určený na stredne náročné až náročné aplikácie, ľahko sa používa, prispieva k udržateľnosti a využíva výhody digitalizácie.

Stiahnuť PDF

arrow-to-bottom