logo

9450 E

Zariadenie 9450 E je navrhnuté špeciálne pre káblový priemysel, optimalizuje celkové náklady na vlastníctvo (TCO) a ponúka široké portfólio špeciálnych atramentov.

Kontaktujte nás
9450E_1300_w.jpg
Q

Vaše výzvy?

Chcete optimalizovať svoju produktivitu a zároveň náklady na značenie bez vplyvu na kvalitu? Hľadáte technológiu tlače, ktorá kombinuje rýchloschnúce farby a presné značenie na všetky typy káblov?

check

Naše riešenie

Priebežná atramentová tlačiareň 9450 E poskytuje vysokokvalitné značenie káblov pri vysokých rýchlostiach. Široká škála farebných, polopigmentových a pigmentových atramentov špeciálne navrhnutých na značenie rúrok, káblov, vodičov a profilov. Jednoúčelový strieborný atrament dokáže zabezpečiť kvalitný kontrast a trvanlivé značenie na všetkých lisovaných materiáloch. Ponúka farebné atramenty bez obsahu MEK na zvýšenie bezpečnosti obsluhy, jednoduchý dovoz/vývoz, nižšie emisie VOC a optimálne celkové náklady.

Zariadenie 9450 E poskytuje vysoko presnú tlač rýchlosťou až 1000 metrov za minútu na izolované vodiče a optické vlákna so šírkou 1 mm.

thumbs-up

Kľúčové výhody

Model 9450 E kombinuje prémiový atramentový okruh, ktorý optimalizuje spotrebu atramentu až o 20 %, a technológiu Intelli'Jet®, ktorá zabezpečuje najvyššiu kvalitu značenia na čírych a tmavých materiáloch vrátane náročných materiálov, ako je PE. Vďaka svojej robustnej konštrukcii dokáže 9450 E tlačiť v najnáročnejších výrobných prostrediach. Až 3 000 km vytlačeného kábla bez čistenia tlačovej hlavy. Široká škála farebných atramentov umožňuje tlač všetkých materiálov.

lightbulb

Rýchlosť

Pomalá

Stredná

Rýchla

lightbulb

Technológie

Atramentové tlačiarne malých znakov CIJ

lightbulb

Priemyselné Odvetvia

Extrúzia

lightbulb

Typy Materiálov

Lamináty

Napájacie káble

Elektrické drôty

Medené drôty

Medené káble

Kontaktujte nás

Dalšie riešenie

9450_1300_w.jpg

Produkt / Atramentové tlačiarne malých znakov CIJ

9450

Model 9450 je navrhnutý pre stredne až veľmi náročné aplikácie, maximalizuje OEE a posúva vašu značku na vyššiu úroveň.

STIAHNUŤ PDF

arrow-to-bottom
smartlase-f500.png

Produkt / Laserové tlačiarne

SmartLase F500

Navrhnutý pre vysokorýchlostné aplikácie na nápojové plechovky a ďalšie vysoko výkonné linky. SmartLase F500 poskytuje čitateľné a trvalé značenie a zároveň znižuje prevádzkové náklady.

STIAHNUŤ PDF

arrow-to-bottom
9410_1300_w.jpg

Produkt / Atramentové tlačiarne malých znakov CIJ

9410

Určené pre aplikácie so stredným až vysokým zaťažením. Model 9410 poskytuje kvalitné značenie a znižuje celkové náklady na vlastníctvo (TCO).

STIAHNUŤ PDF

arrow-to-bottom