logo

5400 FG

5400 FG (potravinárske, Food Grade) tlačiarne a atramenty používajúce spotrebný materiál určený pre priamy kontakt s potravinami.

Kontaktujte nás
5400.png
question

Vaše výzvy?

Hľadáte spoľahlivé riešenie, ktoré vám umožní priamu tlač na potraviny? Zároveň musíte spĺňať požiadavky FDA, EÚ, kóšer alebo iných regionálnych noriem pre certifikáciu potravín?

check

Naše riešenie

Tlačiareň 5400FG využívajúce Touch Dry horúce atramenty poskytuje vysoko kvalitnú tlač textu, čiarových kódov, logá, a dokonca obrázkov na potraviny ako: cukrovinky, sušienky, syry a vajíčka. Atramenty sa nerozpijú a nemigrujú. Vďaka možnosti tlače vo viacerých jazykoch pre produkty smerujúce do rôznych regiónov poskytuje flexibilné a lacné riešenie pre vaše potreby v oblasti výroby potravín.

asterisk

Kľúčové výhody

Technológia piezo využíva 25 rokov skúseností s atramentmi na báze vosku. 5400 FG dokáže tlačiť až štyri obrázky súčasne na rôzne materiály. Tlačí 1D alebo 2D kódy priamo na potraviny, čím znižuje potrebu ďalších etikiet alebo obalov a môže tlačiť na rôzne textúry. Buďte kreatívni a získajte to najlepšie zo svojich produktov pomocou radu farebných atramentov pre vaše logá a značky.

lightbulb

Priemyselné Odvetvia

Liečivá

Vajcia

Potravinárstvo

Krmivo

Mliekarenský priemysel

Snack Food

Cukrovinky

Osobná starostlivosť

lightbulb

Typy Materiálov

Cukríky

Liečiva

Mäso

Torty

Syr

Vajca

lightbulb

Rýchlosť

Stredná

Pomalá

lightbulb

Technológie

Atramentové tlačiarne s vysokým rozlíšením pre veľké písmená

Kontaktujte nás